Annamiek Bathoorn

Annamiek Bathoorn

Hallo iedereen!

Ik ben Annamiek Bathoorn, woon in Peize samen met mijn vriend Frank en onze altijd gezellige kat genaamd Poet.

 

 

Kidswijs

Nadat ik mijn diploma SPH heb behaald heb ik ervoor gekozen om in de kinderopvang gaan werken. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier op verschillende leeftijdsgroepen bij een ander kinderdagverblijf gewerkt.

Eerst heb ik aan aantal jaren op een babygroep gestaan en toen ‘mijn baby's’ peuters werden, kon ik met ze mee naar de peutergroep. Ik vond het erg mooi om de gehele ontwikkeling van baby - met al echt een eigen willetje :) - naar hele stoere en zelfstandige peuter - met uiteraard nog steeds een eigen willetje :) - mee te maken.

Na een hele mooie periode van 10 jaar werd het voor mij toch tijd voor verandering en ben ik op zoek gegaan naar een nieuw, leuk en groen kinderdagverblijf.

Ik ben heel erg blij dat ik hier mijn plekje op de Bijtjesgroep heb gevonden waar ik op de dinsdag, woensdag en vrijdag te vinden ben. Ik vind het heel erg leuk om nu op een groep te werken met alle leeftijden door elkaar. Het is heerlijk om samen met mijn collega's en met knappe hulp van de peuters te zorgen voor onze baby's. Ook is het hartstikke leuk om verschillende activiteiten te doen met onze peuters; samen een boekje lezen, dansen op muziek, kijken bij de kippen of een rondje met de bakfiets naar de hertjes.

Tot ziens bij Kidswijs Haren.