Kinderopvang op een unieke locatie in Haren.

Kidswijs Haren is sinds augustus 2019 gevestigd midden in het dorp Haren op een ruime en groene locatie. Binnen onze locatie in Haren bieden we opvang aan 2 verticale groepen met kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot 4 jaar oud. Er is gekozen voor deze groepssamenstelling omdat kinderen dan niet alleen van ons, maar ook van elkaar leren. Ze kunnen spelen met kinderen van verschillende leeftijden en leren daarbij rekening met elkaar te houden.

Praktische informatie   Wennen

Adresgegevens

 
Kidswijs Haren

Middelhorsterweg 30-b
9751 TG Haren

Contactgegevens

 
Bel naar 050 - 280 87 24 en kies voor Kidswijs Haren.

Mail naar: info@kidswijs.nl

Openingstijden

 
Maandag tot en met vrijdag
07.30 - 18.00 uur

Bekijk hier bijzondere openingstijden.

Het team van Kidswijs Haren

Kleinschalig

Carlita Halma - Planning & plaatsing

 Mijn naam is Carlita Halma en ik woon in Groningen.

Lees verder

Kleinschalig

Hilja Smid

Mijn naam is Hilja Smid en ik woon in Leek.

Lees verder

Kleinschalig

Samantha den Harder

Mijn naam is Samantha den Harder en ik woon in Groningen.

Lees verder

Kleinschalig

Elsbeth Damkat-Kamphuis

Mijn naam is Elsbeth Damkat-Kamphuis en woon in Zuidlaren.

Lees verder

Kleinschalig

Kelly Hermanni

Mijn naam is Kelly Hermanni en ik woon in Groningen.

Lees verder

Kleinschalig

Christina de Hoop

Mijn naam is Christina de Hoop en ik woon in Yde.

Lees verder

Kleinschalig

Jacquelien Kuiper

Mijn naam is Jacquelien Kuiper en ik woon in Roden.

Lees verder

Kleinschalig

Wia Oosterbeek

Mijn naam is Wia Oosterbeek en ik woon in Ten Boer.

Lees verder

Kleinschalig

Mandy Wienk

Mijn naam is Mandy Wienk en woon in Haren.
lees verder

Kleinschalig

Laura Kuizenga

Mijn naam is Laura Kuizenga en woon in Zeijen.

 lees verder

 

 

Kleinschalig

Rosa Keun

Mijn naam is Rosa Keun en woon in Tynaarlo.

lees verder

Kleinschalig

Iris Rienstra

Mijn naam is Iris Rienstra en ik woon in Groningen.

Lees verder

Kinderdagverblijf Haren

Kinderen blijven 4 jaar in dezelfde groep met de dezelfde leidsters, wat ten goede komt aan de hechting tussen kind en leidster. Ons doel is een gezellige en veilige omgeving te bieden voor zowel de kinderen als de ouders. Het kinderdagverblijf beschikt over de benodigde vergunningen en is geregistreerd bij de gemeente Groningen. De GGD is belast met het externe toezicht op de kwaliteit binnen de kinderopvang en de uitvoering van het pedagogisch beleid in de dagelijkse praktijk.

Kinderdagverblijf Haren
Een ruim en multifunctioneel gebouw

Een ruim en multifunctioneel gebouw

De totale oppervlakte van het pand binnen is 650 m2. Wij beschikken over 2 grote, lichte groepsruimten waar gespeeld en gegeten wordt en de activiteiten plaatsvinden. We hebben een grote keuken waar de kinderen aan het begin en het einde van de dag samen komen. In de keuken worden de huishoudelijke taken gedaan en kunnen er kleine gerechtjes worden gekookt.

Daarnaast hebben wij nog de beschikking over twee ruime slaapkamers per groepsruimte. Het pand is volledig voorzien van vloerverwarming. Er is een aparte toiletruimte voor de kinderen aanwezig, voorzien van een peutertoilet.

Een sfeervolle inrichting en slimme indeling van de ruimtes

Het interieur en de inrichting zijn bewust heel ruimtelijk en licht gehouden. Het oogt rustig en door middel van de themagerichte knutselactiviteiten wordt er kleur aangebracht. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat er voor alle leeftijden een plek is om actief te spelen en een plek is om tot rust te komen. Voor de kinderen tot 18 maanden is er een babyhoek waar zij kunnen spelen met materialen die geschikt zijn voor hun ontwikkelingsfase en leeftijd.

Voor de kinderen van 18 maanden tot 4 jaar zijn er speciale hoekjes gemaakt waar zij verschillende activiteiten kunnen doen. Bouwen met blokken, spelen met poppen, voorgelezen worden of een activiteit aan de tafel doen. De materialen en het speelgoed kunnen door de kinderen zelf gepakt worden. Het speelgoed is, in verband met de veiligheid, wel opgeborgen in kasten zodat het voor de baby’s buiten bereik is. Dit zijn spelletjes, materialen om mee te knutselen en klein speelgoed als lego. Op de banken in de zithoek kunnen ze even tot rust komen.

In de gezamenlijke, grote keuken is een plek ingericht waar kinderen mee kunnen helpen bij het bereiden van kleine maaltijden, koekjes kunnen bakken en met een klein groepje een activiteit kunnen doen.

Een sfeervolle inrichting en slimme indeling van de ruimtes
De tuin

De tuin

De oppervlakte van onze tuin is +/- 350m2. We hebben erg veel buitenruimte voor de kinderen om zich uit te kunnen leven. De tuin is helemaal omringd door groen en bomen, kortom een veilige plek voor kinderen van alle leeftijden. Er is een grote zandbak aanwezig en speciaal buitenspeelgoed. Over een pad tussen de bomen door kunnen de kinderen heerlijk fietsen. Ze kunnen zich verstoppen in het speelhuisje.