Bitcare, een handige app voor ouders

Met Bitcare kunnen we gedurende de dag activiteiten en foto’s van kinderen delen met ouders. Via de Bitcare app en website is in één oogopslag te zien hoe laat het kind heeft geslapen, gegeten en gedronken en welke activiteiten er met de kinderen zijn ondernomen. Met Bitcare blijven ouders altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van het kind.

LET OP

Sinds dit jaar kunnen nieuwe aanvragen en wijzigingen uitsluitend worden doorgegeven via de app van Bitcare. Zo houden we alle informatie per kind voor onszelf en de ouders overzichtelijk.

Alles overzichtelijk bij elkaar en altijd up-to-date

Ook kun je in Bitcare de planning bekijken en facturen en documenten omtrent de opvang bewaren. Je kunt vakantieverlof doorgeven en ook als kinderen ziek zijn kun je dat in Bitcare aangeven. Het aanvragen van extra dagen en ruildagen doe je ook via Bitcare. Deze komen bij de locatieverantwoordelijke terecht en zal snel teruggekoppeld worden.

Er is in de app tevens ruimte voor een verhaaltje met betrekking tot de dagelijkse overdracht en eventuele bijzonderheden. Daarnaast kun je een chatbericht sturen naar leidsters op de groep tijdens de uren dat de kinderen op de opvang zijn. Gewoon even vragen hoe het gaat of om een boodschap door te geven die relevant is voor die dag. Zo kunnen ouders zorgeloos werken en hoeven ze niets te missen van de ontwikkelingen van hun kinderen.

Als kinderen bij Kidswijs beginnen ontvang je een mail met de uitnodigingslink van Bitcare. Na aanmelding zijn vervolgens de dagelijkse activiteiten van de kinderen te raadplegen via de app voor smartphones en/of tablets.

Alles overzichtelijk bij elkaar en altijd up to date
Bitcare App downloaden

Bitcare App downloaden

Deze app is te downloaden in de AppStore of Google Play Store onder de naam 'Bitcare voor ouders'.

App voor AppleApp voor Apple

App voor AndroidApp voor Android

Meer informatie over Bitcare?

Bekijk dan ons de website van Bitcare over de omgang met de app. Hierin proberen we zoveel mogelijk gerichte vragen te beantwoorden. Foto: Bitcare.