Christina de Hoop

Mijn naam is Christina de Hoop. Na mijn opleiding sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik eerst aan het werk gegaan in de gehandicaptenzorg dit heb ik een aantal jaar gedaan. Maar toen ik in 2008 zelf moeder werd vond ik het lastig om in de weekenden te werken.

Kidswijs

Ik heb in mijn opleiding als sociaal pedagogisch medewerker op knorretje stage gelopen en heb de stoute schoenen aangetrokken of er niet een baan vrij kwam, en die kwam er in aug 2008. Van 2008 tot 2019 heb ik met heel veel plezier gewerkt op de locatie in Groningen. Het voelt elke keer als thuiskomen bij Kidswijs. Kleinschalige opvang waar veel contact is met de ouders en waar elk kind zich op zijn eigen niveau mag ontwikkelen. In 2019 kwam er een nieuwe locatie in Haren, een nieuwe uitdaging en daar had ik wel oren naar. Samen met Petra Woddema de ik de opleiding pedagogisch beleidsmedewerker/coach gedaan.

Het is een zeer afwisselende baan en Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin in Haren. Het is zo ontzettend leuk dat je de kinderen in allerlei fases groot ziet worden. Naast het kinderdagverblijf ben ik te vinden op de BSO en de Peuteropvang. 

Tot ziens bij Kidswijs Haren.