Jacquelien Kuiper

Mijn naam is Jacquelien Kuiper, ik woon samen met mijn vriend Robin en onze 2 jongens (Luc en Tom) in het mooie Roden. Ik ben inmiddels alweer 12 jaar werkzaam in de kinderopvang, en nog altijd met heel veel plezier.

Kidswijs

Dat elk kind uniek is en verschillende behoeftes heeft vind ik een belangrijk aspect in het werken met kinderen. Ik bekijk daarom ook elk kind als individu, en geef kinderen de ruimte voor een eigen ontdekkingstocht op zijn of haar eigen manier. Het feit dat ik daar een bijdrage aan kan leveren geeft mij veel voldoening, en doet mij elke keer weer beseffen dat werken met kinderen echt mijn ding is.

Ook het contact met ouders vind ik van groot belang, een duidelijke overdracht aan het einde van de dag geeft ouders de mogelijkheid om thuis de dag door te nemen, en in te kunnen spelen op het verhaal van de kinderen. Aangezien ik zelf ook moeder van 2 jonge kinderen ben, weet ik als geen ander hoe het is om je dierbaarste bezit te moeten achterlaten bij ‘vreemden’. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je ouders een veilig en vertrouwd gevoel kan geven.


Tot ziens bij Kidswijs Haren.