Kelly Hermanni

Mijn naam is Kelly Hermanni en ik woon in Groningen. Van kleins af aan wist ik al dat ik later met kinderen wilde werken. Kinderen zijn nog puur, enthousiast en uniek. Ik heb dan ook bewust gekozen voor een MBO-opleiding Sociaal-agogisch werk, die ik in juli 2015 met succes heb afgerond.

Kidswijs

Mijn eerste baan was op een BSO, maar ik kwam er al snel achter dat mijn hart toch ligt bij de leeftijd 0-4 jaar. In deze fase zijn ze nog van alles aan het ontdekken, leren, spelen en onderzoeken. Ik vind het dan ook mooi om te zien hoe ze zich van baby af aan ontwikkelen tot een kleuter die naar school gaat voor een nieuwe fase. Nadat ik ontslag heb genomen bij de BSO, ben ik gaan werken als gastouder bij een gezin aan huis dit heb ik 4 jaar gedaan. Ik heb de kinderen van het gezin dan ook zien opgroeien van baby tot kleuter.

Dat vind ik dan ook het fijne aan Kidswijs, de kinderen zitten van 0-4 jaar op één vaste groep met vaste leidsters. Op deze manier bouw je echt een band op met de kinderen en maak je iedere nieuwe ontwikkeling mee. Sinds de zomer van 2020 werk ik hier met ontzettend veel plezier. Ik werk zowel op de locatie in Haren als in Helpman.

Tot ziens bij Kidswijs Haren of Groningen.