Laura Kuizenga

Mijn naam is Laura Kuizenga en ik woon in Zeijen, een klein maar gezellig dorpje. Een grote hobby van mij is volleyballen en doe dit al jaren met veel plezier.

Kidswijs

In 2019 ben ik hier begonnen met stage, toen het nog Knorretje was, ze waren net een paar maanden open (Haren) en het leek mij een mooie locatie om stage te lopen. Zowel binnen als buiten hebben de kinderen de ruimte om te kunnen spelen en te ontdekken.
Nadat ik mijn niveau 2 had afgerond heb ik dan ook de keuze gemaakt om de opleiding pedagogisch medewerker te doen. Deze keuze heb ik gemaakt naast dat het een fijne werkplek is, ik het werken met kinderen erg leuk vindt.
Vooral omdat de leeftijd 0 tot 4 door elkaar zit (verticale groepen), zo geniet ik van het geven van een flesje, de dreumesen die op ontdekking gaan maar ook de leuke verhalen die je hebt tijdens een eetmoment met de peuters.
Sinds kort werk ik ook op de BSO een nieuwe ervaring die ik mag op doen.
In 2023 maart heb ik mijn diploma mogen ontvangen als pedagogisch medewerker en zal ik in september nog een jaar de opleiding BBL niveau 4 doen om mijzelf nog beter te ontwikkelen.

Tot ziens bij Kidswijs Haren.