Mandy Wienk

Mijn naam is Mandy Wienk ik woon inmiddels al enkele jaren in Haren samen met mijn twee lieve kinderen en vriend, maar ben geboren en opgegroeid in het prachtige Twente.

Kidswijs

Vanaf mijn allereerste snuffelstage binnen de kinderopvang wist ik het zeker, dit is waar mijn hart ligt.
Inmiddels heb ik al heel wat jaren ervaring als pedagogisch medewerker en blijf mijzelf ontwikkelen middels de nodige cursussen en trainingen.

Wanneer een kind zich vertrouwd, veilig en op zijn gemak voelt heb ik mijn persoonlijke doel bereikt! Gezellig samen de wereld ontdekken, genieten van al het moois wat te vinden is in de natuur, knutselen en zorgen voor geborgenheid.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen, bij deze basis voor de rest van hun leven help ik ze graag.
Dit kan ik natuurlijk niet alleen, maar samen met het toffe team van Kidswijs & BSO Tommerhuus.

Naast mijn werk in de kinderopvang en mijn gezin, waar ik ontzettend dol op ben, heb ik nog een hele grote passie, de fotografie. Ik leg graag de herinneringen van mensen met liefde vast.
Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de natuur met mijn camera en maakt mijn hart een sprongetje wanneer ik weer nieuwe herinneringen mag vastleggen om voor eeuwig te koesteren!

Tot ziens bij Kidswijs Haren.