Kidswijs Peuteropvang, naar hartenlust leren.

Kidswijs

Kidswijs Peuteropvang is gehuisvest in een ruim pand op een rustige locatie 50 meter vanaf de Middelhorsterweg in Haren. Binnen heerst een Scandinavische sfeer met veel natuurlijke materialen, de groepsruimtes zijn ruim en overzichtelijk. Buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen in de veilige omheinde tuinen.

 

Adresgegevens

Kidswijs Peuteropvang

Middelhorsterweg 30-B
9751 TG Haren

Contactgegevens

Bel naar 050 - 280 87 24 en kies voor BSO Tommerhuus

Mail naar: info@kidswijs.nl

Openingstijden

Schoolweken:
maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 12:15 uur.

Gesloten:
schoolvakanties, margedagen van de BSO en officiële feestdagen

Bekijk hier onze gesloten dagen.

Het team van Kidswijs Peuteropvang

Kleinschalig

Marjon Knevelbaard – Coördinator

Mijn naam is Marjon Knevelbaard en woon in Haren

Lees verder

Kleinschalig

Marianne Westra Ten Have – Coördinator

Mijn naam is Marianne Westra Ten Have en woon in Den Ham

lees verder

 

Kleinschalig

Christina de Hoop

Mijn naam is Christina de Hoop en ik woon in Yde

Lees verder

Bij Kidswijs peuteropvang bevorderen wij spelenderwijs de ontwikkeling.

Kidswijs Peuteropvang is gehuisvest in een ruim pand op een rustige locatie 50 meter vanaf de Middelhorsterweg in Haren. De totale oppervlakte is +/- 650 m2, verdeeld over de 2 groepsruimtes voor het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuteropvang.

Op het eerste oog lijkt het misschien dat je kind naar hartenlust aan het spelen is op de peuteropvang. Maar ondertussen leert hij een hele hoop. Bij Kidswijs Peuteropvang bevorderen wij spelenderwijs hun ontwikkeling. Kidswijs Peuteropvang is een plek waar je kind een gevoel van eigenwaarde ontwikkelt, op ontdekkingstocht gaat, met leeftijdsgenootjes speelt en zelfvertrouwen opbouwt.

Ruime keuken met grote stamtafels

Voorbereiden op de basisschool

In een ongedwongen, huiselijke sfeer kan jullie kleine ontdekker een paar uur in de week wennen aan andere kinderen. Ook kan het wennen om in een groep te functioneren volgens een bepaald ritme. De peuteropvang is anders dan thuis. Kidswijs Peuteropvang biedt een breed scala aan leerzame activiteiten aan om jouw kind de beste start mee te geven. Wij zorgen voor de mooiste opstap naar de basisschool.

Ruime indeling met drie verschillende ruimtes

In de eerste ruimte, onze keuken en knutselruimte, kunnen de peuters naar hartenlust knutselen, kleuren, kleien en meer.

In de tweede ruimte, onze grote speelruimte, hebben de kinderen alle ruimte om te kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Hier starten wij gezamenlijk de dag in de kring.

In de derde ruimte, die we onze indoor/outdoor speelruimte noemen, kunnen de peuters balspelletjes en gymactiviteiten doen. En bij slecht weer kunnen de peuters toch van de buitenlucht genieten. 

 

dreumes
Hygiëne

Kidswijs Peuteropvang

 

  • Naar hartenlust leren.
  • De mooiste opstap naar de basisschool
  • Opvang op een ruime groene locatie middenin Haren

 

 

Grote tuin

Tot slot beschikken we over een prachtige ruime tuin van +/- 350m2. Doordat de tuin volledig omheind is door hekwerk, is de veiligheid van de kinderen altijd gewaarborgd. De tuin is voorzien van o.a. kunstgras, speciaal buitenspeelgoed en er is een gedeelte met een heuvel, een glijbaan en een kruiptunnel.

Daarnaast is er voldoende ruimte op het pleintje waar fijn gefietst en gerend kan worden en er hangt een basketbalhoop. En niet te vergeten; Kidswijs Haren heeft drie permanente bewoonsters namelijk drie prachtige krielkippen. De dames leggen elke dag heerlijke verse eieren.

Grote tuin